10/2/14

Ter-Cat

No sempre és fàcil trobar-se amb gent que comparteixi l'afició per la ciència ficció, la fantasia, el terror, el desconegut i tot allò que generalment es considera diferent. Per això van néixer les TER-CAT, les tertúlies catalanes de ciència ficció, fantasia i terror.

Les Ter-cat no són més que reunions itinerants que es celebren de forma periòdica arreu dels Països Catalans per tal de promocionar aquests gèneres entre tothom que hi estigui interessat. Com diuen els organitzadors, l'objectiu és intentar reunir en un mateix espai durant unes hores a gent que de ben segur viuen a prop i que comparteixen els mateixos interessos però que no han tingut massa facilitats per trobar-se i conèixer-se. Lectors incansables, jugadors de rol, editors de fanzines i revistes, escriptors, fans del manga, cinèfils, devoradors de còmic, etc…

Cada trobada és en una ciutat diferent, fent que tothom pugui trobar-ne una a prop al llarg de l'any. Tarragona, Lleida, Manresa, Vic, Mataró, Balaguer, Jorba, Sabadell, Castelló, Igualada, Miravet, Barcelona, Santa Coloma o Granyena de les Garrigues ja han viscut almenys una tertúlia.

Cal remarcar també que d'aquestes tertúlies han nascut dos projectes més. La revista Catarsi i els Premis Ictineu.

Si voleu saber-ne més podeu accedir al seu grup a Facebook o al grup de Yahoo.

Ens veiem en una Ter-CAT!!

1 comentari: