13/1/14

Catalunya friki I - Mazinger Z

Catalunya és terra friki. I amb aquest artícle comencem un recorregut pels racons més especials de casa nostra per demostraro-ho.


La primera parada és al camp de Tarragona, més concretament a Cabra del Camp. Aquesta petita localitat de l'Alt Camp s'ha fet famosa per tenir una estatua de Mazinger Z. D'uns 10 metres d'alçada aquest robot d'origen japonès vigila i protegeix la urbanització Mas del Plata. 
Imatge de Jordi Monedero

Mazinger Z és una sèrie manga i anime japonesa creada per Go Nagai als anys 70. Precursora dels mecha (robots gegants controlats per humans) va tenir gran èxit tan a Japó i és considerada un de les més populars de tots els temps.

Si voleu anar a veure l'estatua, no té pèrdua, fins i tot surt a Google Maps. Aquí teniu l'enllaç.

 

Si coneixeu més racons diferents a Catalunya feu-nos-ho saber amb un comentari, via Twitter (@DrPertorbat) o al facebook del blog

3 comentaris:

  1. Genial el Mazinger, ja va essent hora que a Casa Nostra els frikis estiguem ben considerats

    ResponElimina
  2. És la meva infantesa, cada cap de setmana m'hi passava per allà, ja que els avis tenen una caseta a aquella urbanització, que jo considero que és més del Pla de sta maria que de cabra, ja que Cabra queda més lluny. No és l'única cosa friki allà, pel mig del bosc pots trobar estàtues de heidi i altres dibuixos, i també hi ha un castell de Ruy, el pequeño CID, en tamany real, que devia ser un bar o algo així abans de ser abandonat.

    ResponElimina