4/11/13

Ilustrum

Recordeu les col·leccions de cromos? La il·lusió de comprar un nou sobre, els blocs de cromos repetits lligats amb una goma de pollastre, els intercanvis, ...

Ilustrum recupera aquest esperit. Una jove empresa formada per catalans ha creat aquest joc en línia que permet tornar al món de les col·leccions de cromos en versió 2.0. En marxa des del maig de 2011 ha aconseguit milers de jugadors.

La diferència entre aquest joc i les clàssiques col·leccions de cromos recau en la manera d'aconseguir els sobres. Aquí no es compren, es guanyen responent preguntes, o Trivies com es diuen en el joc. Aquesta forma de funcionar permet aprendre i demostrar els teus coneixements en els diferents temes de les col·leccions.


Però la principal característica d'Ilustrum és que són els propis usuaris qui crea les col·leccions de cromos, les preguntes i qui vota quina col·lecció ha de ser la següent en aparèixer. Això ofereix una amplia varietat temàtica. 

Des d'aquest bloc us recomanem les col·leccions relacionades amb el món de la ciència ficció en català, com no podia ser d'altra manera: 


N'hi ha moltes més, descobrir-les totes al catàleg d'Ilustrum.

Ens veiem a Illustrum!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada