8/4/13

Ona Gal·làctica

Ens trobem a l'any 2152 i una jove periodista catalana està a punt de convertir-se en una de les poques persones escollides per viatjar més enllà del Sistema Solar. Però per realitzar aquest somni haurà de deixar-ho tot enrere. L'Oriona, Ona pels amics, s'encarregarà de documentar el viatge i la colonització d'un nou planeta, Démeter.

Així comença el blog de l’Ona Gal·làctica, que porta des de finals del 2010 funcionant amb més de 100 entrades sobre la vida que l'Ona i els seus amics compartiran en aquest llunyà planeta.

Amb una visió molt personal de la protagonista, aquest bloc mescla ciència ficció, aventures, relacions humanes i, fins i tot, tocs de l'actualitat més recent vistos des d'un possible futur.


Publicats de forma regular, els capítols d'aquest llibre-bloc tenen la longitud adequada per poder seguir-lo al metro, abans d'anar a dormir o en qualsevol estona morta en què ens vingui de gust desconnectar i traslladar-nos a un nou món.


Tot i que es pot seguir fàcilment si t'enganxes a partir de les últimes entrades, és recomanable recuperar els primers capítols per veure totes les trames en la seva justa perspectiva.


Seguiu-lo a Ona Gal·làctica.

1 comentari:

  1. Em fa molta il·lusió que hagis publicat un article sobre l'Ona. *.* Moltíssimes gràcies!

    ResponElimina