29/1/13

SCCFF
Una de les millors maneres de mantenir-se ben informat en el món de la ciència ficció catalana és seguir els butlletins que trimestralment publica la Societat Catalana de Ciència Ficció i Fantasia (SCCFF). 

SCCFF

Coincidint amb els canvis d'estació  surt a la llum una nova edició d'aquest butlletí en format digital. Els podem trobar tots al web sccff.cat. Tot i que no és la pàgina més moderna i sembla més aviat del segle passat, la informació que s’hi publica és d'alta qualitat. Amb notícies i events rellevants, ressenyes de llibres, pel·lícules, còmics i obres de teatre. 

A part de tractar les novetats del moment, també aporten articles d'alguns dels personatges més destacats de la literatura de ciència ficció i fantasia del nostre país. I com en tot bon magazín no pot faltar un relat, per deixar-nos dur cap al món fantàstic. 

Recordeu, amb el canvi d'estació  en els equinoccis i solsticis, quan la Terra passi per un dels quatre punts destacats de la seva trajectòria al voltant del Sol, un nou Butlletí de la SCCFF veurà la llum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada